7 days, 7 ways

Share Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Er du til lidt, men godt? Med en klassisk, sort kvalitetsbuks er fundamentet for en lang række lækre looks lagt. Stiludtrykket skifter alt efter, hvad du sætter til bukserne, og vi har allieret os med stylist Louise Amstrup for at se, hvad én buks kan føre med sig. Lad dig inspirere af et nyt look til alle ugens dage. Se bare her!

7 days 7 ways to wear it

COOL & COMFY

Selvfølgelig kan du finde bukser, der er bløde og behagelige at have på, uden at der er gået på kompromis med looket. Phoebe Loose er lavet med elastisk linning og brede ben, der lægger et godt fundament for både lethed og elegance – og er nem at bruge til flere forskellige stiludtryk. Den er produceret i en blød økologisk bomuldsblanding og er med en OEKOTEX® -certificering uden sundhedsskadelige kemikalier.  

 

MONDAY: BOYISH

Enkelt, klassisk og med maskuline referencer. Få et cool, afslappet look med drengede detaljer ved at bruge en lang, hvid skjorte ud over bukserne. Hop i et par hvide sneakers, top op med en bucket hat, tilsæt en androgyn ring, og du er klar til at begynde ugen.

TUESDAY: PREPPY

Giv dine bukser en preppy vibe ved at tilsætte en strikket vest over en feminin skjorte, og fuldend looket med et par klassiske loafers. Hvis outfittet leder dine tanker i retning af kostskoler, er du ikke alene – men faktisk stammer ordet preppy fra de amerikanske preparatory schools.

 
 

WEDNESDAY: FLORAL

Botanik og blomster spejler vores smukke natur, og når vi taler mode, er der noget umiskendeligt feminint over begge dele. Gå i ét med naturen og fold femininiteten helt ud med perlebesatte smykker. Hæv dig et lille stykke over jorden med en lav hæl, der er lige så behagelig, som den er elegant.

 

THURSDAY: CASUAL

Gå helt i sort. Tænk franske filmklassikere, elegance og enkelhed. Der er noget både kraftfuldt og sofistikeret over et helt sort outfit – og du kan nemt komme udenom den melankolske vibe ved at mikse materialer og finde fodfæstet i et par sporty skindsneakers.

 
 

FRIDAY: LADYLIKE

Skab et ladylike look med feminine og klassiske styles i eksklusive materialer og dybe juvelfarver. En safirblå silkeskjorte med bindesløjfe er et sikkert bud, som signalerer eksklusivitet, særligt sammen med elegant og stilrent tilbehør.

SATURDAY: LAYERS

Gør dig klar til en night out ved at bære lag på lag. Lad en voluminøs silkekjole hvile ubesværet over den klassiske buks, og tilsæt chunky hæle, markante smykker og et elegant tørklæde – så er du klar til en lørdag med long drinks.

 

SUNDAY: SPORTY

Skab et sporty look med en afslappet hoodie, flade sneakers og en enkel cap. For et feminint touch kan du sætte et stilrent armbånd til, og så er du klædt på til en både cool og casual søndag.

LAURIE

PHOEBE LOOSE BUKSER - ANTHRACITE

MEDIUM LENGTH

1.099 kr

• Loose Silhuet
• Elastisk Linning
• Forlommer og bæltestropper
• Benlængde: 80-82 cm
• Modellen er 177 og har en størrelse 36 på

 

Vi er selv helt forelsket i Phoebe Loose, der er fuld af lethed med buksens brede ben. Phoebe Loose er produceret i en blød økologisk bomuldsblanding, der understreger buksens tidløse design. Den elastiske linning gør buksen yderst behagelig at have på, uden en strammende fornemmelse. Phoebe Loose er en elegant tilføjelse til garderoben, og skal vi selv skal sige det, er det den ideelle buks til enhver lejlighed. Phoebe fås i forskellige benlængder, og denne er i LAURIEs medium benlængde.

Læs også...

Womankind

Hvordan spiser man en elefant?

Det gør man ifølge et afrikansk ordsprog ved at tage én bid ad gangen. Kan den grønne omstilling inden for modebranchen sammenlignes med elefantspisning? Vi spørger Anne Katrine Blirup fra Sustainawear.

Greening

Designhimlens nye stjerneskud

Hvordan ser afgangsprojekterne fra den nyeste designgeneration ud? Og hvilken rolle spiller tidens bæredygtige fokus for kreationerne? Oplev vores råskitser af fire nye designstjerneskud, som bringer grønne håb for modebranchen.